Γυαλι Υπάρχουν 3 προϊόντα.

Προβάλλονται 1 - 3 από 3 αντικείμενα
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΖΑΜΙΑ ΕΤΟΙΜΟ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ Απορρυπαντικό για τα τζάμια με αλκοολικές βάσεις, που επιτρέπουν γρήγορη εξάτμιση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε τζάμια, καθρέφτες, κατοπτρικές επιφάνειες. Γυαλίζει τις επιφάνειες και αφήνει ένα εξαιρετικά ευχάριστο άρωμα. Δεν αφήνει ίχνη και γραμμώσεις ούτε και στα τζάμια που είναι εκτεθειμένα στις ακτίνες του ήλιου. Διαθέσιμες συσκευασίες:   750ml με σπρέι.

  • ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΖΑΜΙΑ ΕΤΟΙΜΟ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ Καθαριστικό για τζάμια με αλκοολούχες βάσεις, που επιτρέπουν τη γρήγορη εξάτμιση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε τζάμια, καθρέφτες, επιφάνειες. Καθιστά τις επιφάνειες λαμπερές και αφήνει ένα εξαιρετικά ευχάριστο άρωμα. Το K5 διακρίνεται από άλλα καθαριστικά για τζάμια, γιατί δεν αφήνει ίχνη και γραμμώσεις ούτε σε τζάμια που είναι εκτεθειμένα στις ακτίνες του ήλιου. Διαθέσιμες συσκευασίες:   750ml με σπρέι.

  • ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΕΝΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ ΕΙΔΙΚΟ ΓΙΑ ΧΡΉΣΗ ΜΕ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΤΖΑΜΙΩΝ Διαθέσιμες συσκευασίες:   1-5lt.

Προβάλλονται 1 - 3 από 3 αντικείμενα