Πλυντήρια Υπάρχουν 9 προϊόντα.

Προβάλλονται 1 - 9 από 9 αντικείμενα
  • ΠΛΥΣΙΜΟ ΧΕΡΙΩΝ ΛΕΥΚΗ ΚΡΕΜΑ ΜΕ ΛΕΙΑΝΤΙΚΟ Βιοσταθερή σύνθεση, απρόσβλητο από τα βακτήρια, με εξαιρετικά υψηλή απόδοση με πρακτικό ενσωματωμένο δοσομετρητή. Έχει εξαιρετική καθαριστική ισχύ σε λάδια, λιπαντικά, χώμα, οξείδια, οργανικές ουσίες, ορυκτέλαια κ.λπ. Διαθέσιμες συσκευασίες:   2500ml.

  • ΠΛΥΣΙΜΟ ΧΕΡΙΩΝ ΤΖΕΛ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ ΜΕ ΛΕΙΑΝΤΙΚΟ Ιδανικό για την εξάλειψη ιδιαίτερων ακαθαρσιών, όπως σιλικόνη, κόλλα, μαστίχα κ.λπ. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί επίσης και για λίπη και δύσκολη βρομιά. Περιέχει φυσικό λειαντικό. Διαθέσιμες συσκευασίες:   2500ml

  • ΠΛΥΣΙΜΟ ΧΕΡΙΩΝ ΤΖΕΛ ΟΥΔΕΤΕΡΟ PH ΜΕ ΛΕΙΑΝΤΙΚΟ Βιοσταθερή σύνθεση, απρόσβλητο από τα βακτήρια, με εξαιρετικά υψηλή απόδοση με πρακτικό ενσωματωμένο δοσομετρητή. Έχει εξαιρετική καθαριστική ισχύ σε βαφές, ρητίνες καταλύσεως, μελάνι κ.λπ. Περιέχει φυσικό λειαντικό. Διαθέσιμες συσκευασίες:   2500ml.

  • ΠΛΥΣΙΜΟ ΧΕΡΙΩΝ ΥΓΡΟ ΑΥΤΟΔΙΟΓΚΟΥΜΕΝΟ ΤΖΕΛ Εξαιρετικά υψηλή συμπύκνωση, μπορεί να αραιωθεί με νερό έως και πέντε φορές. Αυτοδιογκούμενο. Για δύσκολη βρομιά, όπως καμμένο λάδι, ντήζελ, υδραυλικό λάδι, τυπογραφικό μελάνι κ.λπ.Διαθέσιμες συσκευασίες:   5lt.

  • ΣΑΠΟΥΝΙ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΕ ΟΥΔΕΤΕΡΟ PH Υγρό σαπούνι για τα χέρια για μέτρια βρομιά. Για χρήση γραφείου μπορεί να αραιωθεί κατά 50% με νερό. Διαθέσιμες συσκευασίες:   5lt.

  • ΠΛΥΣΙΜΟ ΧΕΡΙΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΥΓΡΟ Με ουδέτερο pH, εξαιρετικό κρεμοσάπουνο για βιομηχανική χρήση, για τις περιπτώσεις στις οποίες, για λόγους επιδερμίδας, δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί κρεμοσάπουνο με λειαντικό. Διαθέσιμες συσκευασίες:   750ml.

  • ΚΡΕΜΟΣΑΠΟΥΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΧΡΗΣΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ Με ουδέτερο pH. Λεπτό και αρωματικό. Ιδανικό ως κρεμοσάπουνο για τα χέρια σε γραφεία και υπηρεσίες. Διαθέσιμες συσκευασίες:   750ml.

  • ΛΕΥΚΗ ΚΡΕΜΑ Λευκή κρέμα για το πλύσιμο των χεριών για επαγγελματική χρήση. Ειδικό για δύσκολη βρομιά. ΔΥΟ προϊόντα σε ΕΝΑ. Εξαιρετικό σαπούνι + Προστατευτική κρέμα. Με λειαντικό Διαθέσιμες συσκευασίες:   1-4kg

  • ΠΛΥΣΙΜΟ ΧΕΡΙΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΓΙΑ ΛΕΙΑ ΧΕΡΙΑ Κρέμα για το πλύσιμο των χεριών, κατάλληλη για τον καθαρισμό των χεριών σε όλες τις μηχανικές και βιομηχανικές καταστάσεις και εργασίες. Δεν έχει αντενδείξεις. Με χυμό λεμονιού. Διαθέσιμες συσκευασίες:   1-4kg.

Προβάλλονται 1 - 9 από 9 αντικείμενα