Μπλοκαριστικα Υπάρχουν 3 προϊόντα.

Προβάλλονται 1 - 3 από 3 αντικείμενα
  • ΑΝΑΣΤΟΛΕΑΣ ΥΨΗΛΩΝ ΕΠΙΔΟΣΕΩΝ 200° Για την εμπλοκή και τη στεγανοποίηση εξαιρετικά υψηλής μηχανικής αντίστασης σε ομοαξονικά κυλινδρικά μέρη που υπόκεινται σε υψηλές θερμοκρασίες. Η προσφερόμενη υψηλή μηχανική αντίσταση δεν επιτρέπει την αποσυναρμολόγηση με κανονικά εργαλεία. Διαθέσιμες συσκευασίες:   50ml. 

  • ΑΝΑΣΤΟΛΕΑΣ ΚΟΥΖΙΝΕΤΩΝ Για τη στερέωση κουζινέτων, αντιτριβικών δακτυλίων, εδράνων, συγκρατητών λαδιού, σφηνών, αυλακωτών εξαρτημάτων και άλλων κυλινδρικών μερών που πιθανώς επιδέχονται αποσυναρμολόγηση. Πέδηση και στεγανοποίηση μεταλλικών σπειροειδών μερών με ανάπτυξη μέσης αντίστασης στην αποσυναρμολόγηση. Διαθέσιμες συσκευασίες:   50ml. 

  • ΔΙΕΙΣΔΥΤΙΚΟΣ ΑΝΑΣΤΟΛΕΑΣ Για την πέδηση σφιγκτήρων, περικοχλίων και μπουλονιών που δεν επιδέχονται αποσυναρμολόγηση. Για τη στεγανοποίηση μικροπορώδους λόγω τήξεως και στην πέδηση σπειροειδών μερών με λεπτή επεξεργασία κατά της χαλάρωσης λόγω κραδασμών. Η υψηλή προσφερόμενη μηχανική αντίσταση δεν επιτρέπει την αποσυναρμολόγηση με κανονικά εργαλεία. Διαθέσιμες συσκευασίες:   50ml.

Προβάλλονται 1 - 3 από 3 αντικείμενα